AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe emzik vermek

Kahve falında bebeğe emzik vermek

Kahve falında bebeğe emzik vermek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, büyük bir mala sahip olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe emzik vermek gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.

Kahve falında bebek emzik görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe emzik vermek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek emziği görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine inanılır.

Kahve falında emzik emen bebek görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında altın emzik görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emzik görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kendisine ev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emzik almak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında emzik emdiğini görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir