AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe elbise giydirmek

Kahve falında bebeğe elbise giydirmek

Kahve falında bebeğe elbise giydirmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe elbise giydirmek gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Kahve falında bebeğe elbise giydirmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, solan yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet elbise giymek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para yorulur.

Kahve falında başkasının elbisesini giymek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına delalettir.

Kahve falında beyaz renk elbise giymek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı çiçekli elbise giymek evlerine dünürcü geleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kareli elbise giymek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına rivayet eder.

Kahve falında elbisesini ters giydiğini görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert renk elbise giymek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, umutsuz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir