AnaSayfa / Genel / Kahve falında bazlama yapmak

Kahve falında bazlama yapmak

Kahve falında bazlama yapmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, muradına ereceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bazlama yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Kahve falında bazlama yapmak büyük maddi kayıp verileceğine, rızkının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bazlama ekmeği görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bazlama ekmek yemek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yağlı bazlama görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek bazlama görmek adım atarken çok zorlanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında bazlama ekmek pişirmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalettir.

Kahve falında pişmiş bazlama görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bazlama ekmek görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir