AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş bazlama görmek

Kahve falında pişmiş bazlama görmek

Kahve falında pişmiş bazlama görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, başarının garantileneceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş bazlama gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Kahve falında pişmiş bazlama görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, kurtuluşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı bazlama görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bazlama gözleme görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında bazlama ekmeği görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek bazlama görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bazlama yağlamak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet eder.

Kahve falında bazlama ekmek yemek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bazlama ekmek pişirmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir