AnaSayfa / Genel / Kahve falında bazlama atmak

Kahve falında bazlama atmak

Kahve falında bazlama atmak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, yaşamına renk geleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında bazlama atmak gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında bazlama atmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Kahve falında bazlama yemek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bazlama yapmak kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yağlı bazlama görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bazlama ekmek yemek sorunların günden güne artacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında ekmek bazlama görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı bazlama yemek sorunlu bir döneme girileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında sıcak bazlama görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir