AnaSayfa / Genel / Kahve falında bazlama açmak

Kahve falında bazlama açmak

Kahve falında bazlama açmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, şeytanın aklına uyacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bazlama açmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bazlama açmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlı bazlama yemek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak bazlama yemek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına yorulur.

Kahve falında bazlama yaptığını görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bazlama hamuru görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bazlama yapmak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında bazlama ekmek pişirmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak bazlama görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir