AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram gezmek

Kahve falında bayram gezmek

Kahve falında bayram gezmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram gezmek gördüyseniz:

  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında bayram gezmek düzeninin sarsılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında bayramda gezmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında camide bayram namazı kılmak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayram namazına geç kalmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dini bayram görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında bayram alışverişi yapmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bayramda şeker toplamak mesleğine dört elle sarılacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında şeker bayramı görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir