AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram yapmak

Kahve falında bayram yapmak

Kahve falında bayram yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kendisine gelemeyeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine inanılır.

Kahve falında bayram yapmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Kahve falında bayram alışverişi yapmak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayram ziyareti yapmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram yapmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayram temizliği yapmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işaret eder.

Kahve falında bayram hazırlığı yapmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayram için hazırlık yapmak ileri gideceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına inanılır.

Kahve falında bayram harçlığı almak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram şekeri görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir