AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram namazına gitmemek

Kahve falında bayram namazına gitmemek

Kahve falında bayram namazına gitmemek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayram namazına gitmemek gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Kahve falında bayram namazı kıldığını görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında bayram namazına geç kalmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayram namazı için abdest almak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında camide bayram namazı kılmak endişelerin son bulacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram namaz kıldığını görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalettir.

Kahve falında bayram namazına gitmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram namazı kılmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayram namazını kaçırmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir