AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayırda yürümek

Kahve falında bayırda yürümek

Kahve falında bayırda yürümek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, mevkie edineceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayırda yürümek gördüyseniz:

  • İş birliği içine girmek, birlikte hareket etmek veya destek almak istediğiniz kişiler belli konularda ilerlemenize yardım etmekten keyif duyabilirler.

Kahve falında bayırda yürümek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine inanılır.

Kahve falında bayır aşağı yürümek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalettir.

Kahve falında arabayla bayır çıkmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında bayır görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayırdan aşağı koşmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında bayır yukarı çıkmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayırdan kaymak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, onların mutlu haberlerini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik bayır görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir