AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında örümcek görmek

Kahve falında ağzında örümcek görmek

Kahve falında ağzında örümcek görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzında örümcek gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Kahve falında ağ yapan örümcek görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Kahve falında evinde örümcek ağları görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek ve ağ görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzına örümcek girdiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümceğin ağ ördüğünü görmek sorunların son bulacağına, yaşamının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ağ yapmış örümcek görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağ ören örümcek görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, malının ve kazancının tam olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavanda örümcek ağları görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir