AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek ve ağ görmek

Kahve falında örümcek ve ağ görmek

Kahve falında örümcek ve ağ görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek ve ağ gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Kahve falında ağzından örümcek çıktığını görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına inanılır.

Kahve falında evinde örümcek ağları görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağzında örümcek görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına alamet eder.

Kahve falında ağ yapan örümcek görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek ve ağ görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet eder.

Kahve falında örümceğin ağ ördüğünü görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağ ören örümcek görmek sonunda maddi zarara gireceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümceğin ağzına girdiğini görmek o işi canlandıracağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir