AnaSayfa / Genel / Kahve falında baygın kadın görmek

Kahve falında baygın kadın görmek

Kahve falında baygın kadın görmek parasız ve işsiz kalacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında baygın kadın gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Kahve falında baygın kadın görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi baygın görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında baygın olduğunu görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, geçimin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında baygınlık geçirmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini baygın görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baygın balık görmek aydınlık bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında baygın kişi görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu baygın görmek yeni kişilerle tanışacağına, sağlığının bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir