AnaSayfa / Genel / Kahve falında baygın balık görmek

Kahve falında baygın balık görmek

Kahve falında baygın balık görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet eder.

Kahve falında baygın balık gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Kahve falında baygın balık görmek bütçesinin genişleyeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi baygın görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını baygın görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında baygın kişi görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında annesini baygın görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında baygın olduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında kocasını baygın görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında baygın görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir