AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını baygın görmek

Kahve falında başkasını baygın görmek

Kahve falında başkasını baygın görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, işlerin yavaşlayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını baygın gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, kararsızlık, çift yönlü durumlar, halsizlik veya belirsizlik ön plana çıkabilir.

Kahve falında eşini baygın görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını baygın görmek asil kimselerden çıkacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına işarettir.

Kahve falında birini baygın görmek kendisini geliştireceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini baygın görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında baygınlık geçirmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, ailesinden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında baygın köpek görmek sermayesini riske etmeyeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında baygın balık görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını baygın görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir