AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasıyla nikah kıymak

Kahve falında başkasıyla nikah kıymak

Kahve falında başkasıyla nikah kıymak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, rızkının bollaşacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasıyla nikah kıymak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında hoca nikahı kıymak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle nikah kıymak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle nikah kıymak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, musibetlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında papazın nikah kıydığını görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasıyla nikah kıymak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nikah kıydığını görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında erkekle nikah kıymak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dini nikah kıydırmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir