Kahve falında başkasının uyuduğunu görmek

Kahve falında başkasının uyuduğunu görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, kendisi ile gururlanacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının uyuduğunu gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda net olursanız, istemediğiniz şeyler duymaz veya teklifler almazsınız.

Kahve falında yatmak uyumak kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, yolunun açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle uyuduğunu görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yatağında uyumak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla beraber uyumak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında erkekle uyumak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda uyumak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta uyumak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, dargınların barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yanında uyumak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir