AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tartıştığını görmek

Kahve falında başkasının tartıştığını görmek

Kahve falında başkasının tartıştığını görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, sırların ortaya çıkmasına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının tartıştığını gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Kahve falında babasıyla tartıştığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin tartıştığını görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında anneyle tartıştığını görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında birisiyle tartıştığını görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir akrabayla tartıştığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tartışma yapmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, onlara sanat öğreteceğine işarettir.

Kahve falında tartışan insanlar görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının tartıştığını görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir