AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının pilav pişirdiğini görmek

Kahve falında başkasının pilav pişirdiğini görmek

Kahve falında başkasının pilav pişirdiğini görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının pilav pişirdiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine katkıda bulunmak yerine kendi yaşamınızı geliştirmenize fayda sağlayacak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında nohutlu pilav pişirmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında pilav pişiren birini görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç pilavı pişirmek durulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pilav pişirmek ve yemek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına inanılır.

Kahve falında bulgur pilavı pişirmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında salçalı pilav pişirmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin pilav pişirdiğini görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur pilav pişirmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir