AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının oruç bozduğunu görmek

Kahve falında başkasının oruç bozduğunu görmek

Kahve falında başkasının oruç bozduğunu görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının oruç bozduğunu gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında orucu bozmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, elinin bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında oruç bozduğunu görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, eline geçen malları tutamayacağına işarettir.

Kahve falında unutup oruç bozmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında orucunu bozduğunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında orucunu bilmeden bozmak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının oruç bozduğunu görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bile bile oruç bozmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir