AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kurbanını kesmek

Kahve falında başkasının kurbanını kesmek

Kahve falında başkasının kurbanını kesmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kurbanını kesmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Kahve falında adak kurbanı kesmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında kurbanı karnından kesmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akika kurbanı kesmek olmayacak hayallere kapılacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurbanlık koyun kesmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hem de zengin biri olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kurbanını kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kurbanlık olarak görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kurbanlık görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurbanlık köpek görmek bunalımlı günler geçirileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir