AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbanı karnından kesmek

Kahve falında kurbanı karnından kesmek

Kahve falında kurbanı karnından kesmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, güç ve para kaybedeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurbanı karnından kesmek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında kurbanı karnından kesmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında akika kurbanı kesmek iyileşeceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine alamet eder.

Kahve falında adak kurbanı kesmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında kurbanlık koyun kesmek sıkılacağı bir haber almaya, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kurbanını kesmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, hasret içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurbanlık koyun almak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, içinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurbanlar görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kurbanlık kanı görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir