AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının köfte yediğini görmek

Kahve falında başkasının köfte yediğini görmek

Kahve falında başkasının köfte yediğini görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının köfte yediğini gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında çiğ köfte yediğini görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köfte ekmek yediğini görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının köfte yediğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası köfte yediğini görmek işini kaybedeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mercimekli köfte görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işarettir.

Kahve falında köfte ve pilav görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köfte ikram etmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kısır köftesi yemek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir