AnaSayfa / Genel / Kahve falında köfte ve pilav görmek

Kahve falında köfte ve pilav görmek

Kahve falında köfte ve pilav görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köfte ve pilav gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Kahve falında köfte pilav görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köfte ve pilav görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında pilav köfte görmek hoş olaylar yaşayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış köfte görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köfte kızartmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında sarımsaklı köfte görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köfte dağıtmak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgurla köfte yoğurmak sakin giden yaşamının sarsılacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir