AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kirli çamaşırını görmek

Kahve falında başkasının kirli çamaşırını görmek

Kahve falında başkasının kirli çamaşırını görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, üzerinde kafa yoracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırını gördüyseniz:

  • İlişkileriniz üzerine düşünürken aklınıza farklı şeyler gelebilir, yenilikler ya da keşifler söz konusu olabilir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşır yıkadığını görmek eski enerjisini bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kirli çamaşır asmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına delalettir.

Kahve falında siyah kirli çamaşır görmek iyi konumlara geleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı çıkarmak hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli erkek çamaşırı görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşır suyu görmek övgü dolu sözler işiteceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir