AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kakasını yemek

Kahve falında başkasının kakasını yemek

Kahve falında başkasının kakasını yemek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kakasını yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Kahve falında insan kakası yemek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kakasını yemek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kakasını yemek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, durumun değişmesine yorulur.

Kahve falında kaka yemek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek kakası yemek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine yorulur.

Kahve falında bebek kakası yemek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında kendi kakasını yemek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakanı yemek yersiz yere suçlanacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir