Kahve falında oğlunun hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında oğlunun hırsızlık yaptığını görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, haksızlık edeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun hırsızlık yaptığını gördüyseniz:

  • Bir mal alışından kaynaklanan sorun yüzünden akrabalarınız ile aranız açılabilir.

Kahve falında oğlunun hırsızlık yaptığını görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında eve giren hırsızı bıçaklamak hedeflerini gerçekleştireceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında eve giren hırsızı yakalamak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında telefon hırsızlığı yapmak daha fazla kazanç getireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide hırsızlık yapmak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında komşunun hırsızlık yaptığını görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının hırsızlık yaptığını görmek büyük bir makama geleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve giren hırsızı görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir