AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının fotoğraf görmek

Kahve falında başkasının fotoğraf görmek

Kahve falında başkasının fotoğraf görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzun sohbetler edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının fotoğraf gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Kahve falında tanıdığının fotoğrafını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin fotoğrafını görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle fotoğraf çekmek yolunda huzurla devam edeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliden fotoğraf almak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta fotoğraf çektirmek ün ve itibar sahibi olacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işarettir.

Kahve falında gelin fotoğrafı çekmek kafasının sakinleşeceğine, onların mutlu haberlerini alacağına tabir olunur.

Kahve falında küçüklük fotoğraflarını görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğrafta çirkin çıkmak kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir