AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evini temizlemek

Kahve falında başkasının evini temizlemek

Kahve falında başkasının evini temizlemek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, rakiplerinin üzüleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının evini temizlemek gördüyseniz:

  • İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz.

Kahve falında başkasını evini temizlemek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Kahve falında komşusunun evini temizlemek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın evini temizlemek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içini temizlemek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, rızkın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünü temizlemek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Kahve falında evin etrafını temizlemek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin evini temizlemek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun birinin evini temizlemek kısmetlerinin açılacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir