AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evine habersiz girmek

Kahve falında başkasının evine habersiz girmek

Kahve falında başkasının evine habersiz girmek büyük zararlara uğrayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, insanları sakinleştireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evine habersiz girmek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında başkasının evine habersiz girmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evine habersiz girmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında habersiz bir eve girmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin yandığı haberini almak erken evlilik yapacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinin evine girmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının evine girmek günahkar olacağı işlere gireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının evinde duşa girmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin evine girmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kazancının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir