AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde yemek yapmak

Kahve falında başkasının evinde yemek yapmak

Kahve falında başkasının evinde yemek yapmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, talihin yüze güleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, prestij sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde yemek yapmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etme zorunluluğu hissetmeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında cenaze evine yemek yapmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze evinde yemek yapmak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının evinde yemek yapmak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde yemek yapmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içine büyük tuvaletini yapmak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının evinde banyo yapmak hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine tuvaletini yapmak kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin ortasında banyo yapmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir