AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içine tuvaletini yapmak

Kahve falında evin içine tuvaletini yapmak

Kahve falında evin içine tuvaletini yapmak terfi edeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içine tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Kahve falında evin içine tuvalet yapmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde tuvaletini yapmak kısa zamanda çok yol alınacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara inanılır.

Kahve falında evin içine tuvaletini yapmak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına tabir olunur.

Kahve falında evin içine büyük tuvaletini yapmak gün günden daha da kötüye gideceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına delalet eder.

Kahve falında evin tuvaletini görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde tuvalete gitmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin tuvaletini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde tuvalet görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir