AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde duş almak

Kahve falında başkasının evinde duş almak

Kahve falında başkasının evinde duş almak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde duş almak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilirsiniz, gelirlerinizi arttırabilirsiniz veya elinize beklenmedik bir yerden para gelebilir.

Kahve falında başkasının evinde duşa girmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evinde duş almak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle duş almak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kadınla duş almak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında duş yapan birini görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalettir.

Kahve falında eşinin duş aldığını görmek çok başarılı olacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta duş aldığını görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına delalet eder.

Kahve falında duş almak yıkanmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir