AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının doğum yaptığını duymak

Kahve falında başkasının doğum yaptığını duymak

Kahve falında başkasının doğum yaptığını duymak neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının doğum yaptığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında arkadaşının doğum yaptığını duymak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının doğum yaptığını duymak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında hastanede doğum yapmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında çok kolay doğum yaptığını görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında arka arkaya doğum yapmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, acılarını dindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğum başlangıcı görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında doğum tarihini görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir