AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının doğum yapmak

Kahve falında başkasının doğum yapmak

Kahve falında başkasının doğum yapmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çekilen acıların unutulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının doğum yapmak gördüyseniz:

  • Kullandığınız yöntemlerin veya işleri halletme biçiminizin diğerlerininkiyle uymaması sorun yaratabilir.

Kahve falında hamile doğum yapmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok doğum yapmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, şansın önünün kesileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek doğum yapmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arabada doğum yapmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğum yapmak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamileyken doğum yapmak derde ve kedere düşeceğine, yaşamının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acı çekerek doğum yapmak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir