AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının işten ayrıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının işten ayrıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının işten ayrıldığını görmek hasret giderileceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hile ile mal elde edeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işten ayrıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Kahve falında bir arkadaşının işten ayrıldığını görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının işten ayrıldığını görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşının işten ayrıldığını görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin işten ayrıldığını görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında işten ayrılmak istemek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, iş kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında işten ayrıldığını görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının işten ayrıldığını görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında müdürünün işten ayrıldığını görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir