AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çocuğunu sahiplenmek

Kahve falında başkasının çocuğunu sahiplenmek

Kahve falında başkasının çocuğunu sahiplenmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının çocuğunu sahiplenmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bazı kuruntularınız olabilir.

Kahve falında erkek çocuğunu sahiplenmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının çocuğunu sahiplenmek sözlerinden çıkmayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kimsesiz çocuğu sahiplenmek kazancın günden güne daha da artacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu sahibi olmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa sahip olduğunu görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında bir çocuğu sahiplenmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğa sahip olmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu sahip olmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir