AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının banyosunu temizlemek

Kahve falında başkasının banyosunu temizlemek

Kahve falında başkasının banyosunu temizlemek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının banyosunu temizlemek gördüyseniz:

  • Diğerleri sağduyudan uzak tavırlarıyla size ters hareketler içinde olabilirler.

Kahve falında banyoda kıl temizlemek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin banyosunu temizlemek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının banyosunu temizlemek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, dinden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyoyu temizlemek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyo küveti temizlemek isteklerini yerine geleceğine, hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında banyo temizlemek rahatlayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında banyo ve tuvalet temizlemek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet banyo temizlemek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir