AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan insanları görmek

Kahve falında ağlayan insanları görmek

Kahve falında ağlayan insanları görmek haneye nifak gireceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kırılan kalplerin barışacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayan insanları gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan insanlar görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine yorulur.

Kahve falında ağlayan insanlar görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı ağlarken görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanı ağlarken görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayan insanları görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında ağlayan bir insan görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanı ağlarken görmek yeni kişilerle tanışacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği insanı ağlarken görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir