AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını baygın görmek

Kahve falında kızını baygın görmek

Kahve falında kızını baygın görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kızını baygın gördüyseniz:

  • Nasıl bir tavır aldığınız önem taşıyor.

Kahve falında kızını baygın görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baygın olduğunu görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini baygın görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini baygın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında baygın balık görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi baygın görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında baygın köpek görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında baygın yılan görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, koyu sohbetler edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir