AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını banyoda görmek

Kahve falında başkasını banyoda görmek

Kahve falında başkasını banyoda görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasını banyoda gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında banyo yapıp çıkmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda saç görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda banyo yaptığını görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya delalettir.

Kahve falında babaya banyo yaptırmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyoyu temizlediğini görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı banyo yaparken görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sorunların tarihe karışacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz banyo havlusu görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo yaptırdığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir