Kahve falında başka ülkelerin parasını görmek

Kahve falında başka ülkelerin parasını görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, tatsız haberlerin alınacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında başka ülkelerin parasını gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında başka ülkelerin parasını görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işarettir.

Kahve falında başka ülkeleri gezmek adının kirletilmeye çalışılacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında başka ülkeye tatile gitmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkeye uçmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine inanılır.

Kahve falında başka ülkede çalışmak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında uçakla başka bir ülkeye gitmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkeye gideceğini görmek çocuklarının fazla olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine yorulur.

Kahve falında başka bir ülkede olmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir