AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka şehre taşınmak

Kahve falında başka şehre taşınmak

Kahve falında başka şehre taşınmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka şehre taşınmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başka şehre taşınmak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir şehre taşındığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına inanılır.

Kahve falında başka bir şehre taşınmak haklılığının anlaşılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına delalettir.

Kahve falında başka şehre taşındığını görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında köyden şehre taşınmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında şehirden şehre taşınmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şehre taşınmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir