AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir evde uyumak

Kahve falında başka bir evde uyumak

Kahve falında başka bir evde uyumak sıhhate ve saadete kavuşacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir evde uyumak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışarak fazla zaman kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında başka evde uyumak yanlış işler yapacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir evde uyumak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir evde uyuduğunu görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkalarının uyuduğunu görmek sorunların sürekli artacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalettir.

Kahve falında başka yerde uyumak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin evinde uyumak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir yerde uyumak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında başka biriyle uyumak parasal durumun düzeltileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir