AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka ev görmek

Kahve falında başka ev görmek

Kahve falında başka ev görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, hasta olacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka ev gördüyseniz:

  • Bir olay üzerindeki gizliliği arttırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir evden başka bir eve taşındığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi evinden başka eve taşınmak istenmeyen bir yolculuğa, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde başkalarını görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında başka eve taşındığını görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işarettir.

Kahve falında başka eve girmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında başka bir evde yatmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinden başka eve taşınmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir