AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biriyle kaçmak

Kahve falında başka biriyle kaçmak

Kahve falında başka biriyle kaçmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka biriyle kaçmak gördüyseniz:

  • Düzeltilmesi gereken şeyler neyse düzeltip hayatınıza devam etmelisiniz.

Kahve falında başka bir ülkeye kaçmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkalarından kaçmak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında başka biriyle kaçmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında başka şehre kaçmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir erkekle kaçmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hapishaneden kaçmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına yorulur.

Kahve falında sırtlandan kaçmak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında tavuktan kaçmak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir