AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biriyle beraber olmak

Kahve falında başka biriyle beraber olmak

Kahve falında başka biriyle beraber olmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına yorulur.

Kahve falında başka biriyle beraber olmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Kahve falında başka kadınla beraber olmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başka biriyle beraber olmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işarettir.

Kahve falında başka bir erkekle beraber olmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle beraber ölmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle beraber uyumak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, daha büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beraber olmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, parasız kalmaya işarettir.

Kahve falında sevdiğine sarılarak beraber ağlamak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında hep beraber yemek yemek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir