AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin yandığını görmek

Kahve falında başka birinin yandığını görmek

Kahve falında başka birinin yandığını görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin yandığını gördüyseniz:

  • Başlama düdüğü çaldığında hazır olmak için ön çalışmaları dört dörtlük yapmalısınız.

Kahve falında başka birinin yandığını görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında başkalarının yandığını görmek zenginliğe kavuşacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir evin yandığını görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka evin yandığını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarının evinin yandığını görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin evinin yandığını görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağının yandığını görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine inanılır.

Kahve falında ateste yandığını görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir