AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak ve sarılmak

Kahve falında ağlamak ve sarılmak

Kahve falında ağlamak ve sarılmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağlamak ve sarılmak gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına sarılmak ağlamak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğa sarılıp ağlamak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarına sarılıp ağlamak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir kişiye sarılıp ağlamak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa sarılıp ağlamak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birine sarılıp ağlamak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalet eder.

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir