AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine sarılıp ağlamak

Kahve falında ölen birine sarılıp ağlamak

Kahve falında ölen birine sarılıp ağlamak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kalp kırıklığı olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında ölen birine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Kahve falında babasına sarılıp ağlamak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında birisiyle sarılıp ağlamak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında babaya sarılıp ağlamak makam ve rızık sağlayacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşine sarılıp ağlamak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Kahve falında annesine sarılıp ağlamak yenileneceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen biriyle sarılıp ağlamak ona emek vereceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle sarılıp ağlamak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine sarılmak ve ağlamak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir